Izvor: KURIR.RS
04.01.2024 u 11:51
0

„SRAMNE REČI ZA NOVAKA, RAZOČARAVAJUĆA ZAVIST“: Američka političarka oplela po Nadalu

Američka političarka Klaudija Teni očitala je lekciju Rafaelu Nadalu zbog sramnih reči o Novaku Đokoviću.

Klaudija Teni je američka kongresmenka i predsedavajuća Srpskog kokusa u SAD, a oplela je po Nadalu koji koristi svaki trenutak da kritikuje Đokovića, a pre nekoliko meseci izjavio je i da bi Novak bio frustriran da nije osvojio najviše grend slem trofeja.

KOLIKO JE NOVAK ZARADIO NA JUNAJTED KUPU? Rizikovao je POVREDU zbog Srbije

– Razočaravajuća zavist Nadala. Novak Đoković, ne samo da je najbolji teniser ikada, zbog mnogo razloga, on je najveći sportista savremenog doba. Niko nema takvu mentalnu jačinu i gracioznost da prevaziđe prepreke i sitničave političke zamke koje su mu postavljane stalno – istakla je Teni na društvenoj mreži „X“.

Njene reči odzvanjaju širom planete, pa su ih tako preneli brojni svetski mediji, a da li će to uticati na Nadala da promeni ponašanje ostaje da se vidi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter