Izvor: informer
15.03.2024 u 11:05
0

TUMBAKOVIĆ VERUJE DA SAMO PIKSI MOŽE VIŠE: Jedini sposoban odvede Srbiju na SP u Ameriku

Čast svim mojim kolegama, ali u ovom trenutku ako neko može da odvede Srbiju na Svetsko prvenstvo u Ameriku, onda je to Dragan Stojković Piksi, poručuje za Informer proslavljeni trener Ljubiša Tumbaković.

Kao što je juče Informer ekskluzivno najavio, selektor Stojković dogovorio je sa Savezom sve detalje o produžetku saradnje i predvodiće „orlove“ u kvalifikacijama za naredno Svetsko prvenstvo, koje će biti održano 2026. godine u SAD, Kanadi i Meksiku. Naravno, ukoliko izbori plasman, ugovor će mu automatski biti produžen i na završno takmicenje.

REGION U SUZAMA! Mladi fudbaler (20) POGINUO u saobraćajnoj nesreći! Klub potvrdio UŽASNE vesti!

 

Potvrdio je juče tokom dana i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Dragan Džajić i ostaje samo da Piksi stavi potpis na novi ugovor. Ovo znači da će imati ozbiljan kontinuitet u radu. Na klupi „orlova“ je od marta 2021. godine, izborio je plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru, zatim na Evropsko prvenstvo koje će biti održno od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj. Nakon toga, počeće kvalifikacije za Mundijal u Americi, a „orlovi“ će na taj put krenuti predvođeni Piksijem.

Prema Tumbakovićevim rečima, to je najbolja stvar koju je Savez mogao da uradi.

– Bravo za rukovodstvo Saveza, prepoznali su da je kontinuitet bitan. Da ne ulazim u detalje na koji način su uspeli da nagovore Piksija da ostane, ali to je najbolja stvar koju su sada mogli da urade. Piksi odlično poznaje reprezentaciju, već je izborio plasman na dva velika takmičenja, a u trenerskom poslu, rezultati su jedino merilo. Ne bih se upuštao u analizu njegovog načina rada, on sam najbolje zna kako može najviše da izvuče iz igrača, ali očigledno to ume da radi – kaže Tumbaković

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter