Izvor: Kurir
15.03.2024 u 10:33
0

REGION U SUZAMA! Mladi fudbaler (20) POGINUO u saobraćajnoj nesreći! Klub potvrdio UŽASNE vesti!

U saobraćajnoj nesreći u Splitu život je izgubio mladi fudbaler Šimun Solić (20), igrač RNK Splita, potvrdili su iz kluba, a preneli su hrvatski mediji.

– Naš dragi Šimun, momak nasmejanog i vedrog lica, izgubio je bitku sa životom u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila. Za RNK Split igrao je četiri godine, a nedavno se ponovno pridužio svlačionici Splita gde su ga svi obožavali upravo zbog njegovog vedrog duha i topline kou je imao u sebi. Šimune naš, prerano si nas napustio, trebao si igrati još utakmica, ali život je hteo drugačije. Zauvek u našim srcima. Tvoj RNK Split – stoji u objavi kluba.

Šolić je u bolnici podlegao povredama kičme i izgubio je borbu za život, dok je drugi putnik prošao sa lakšim povredama i u stabilnom je stanju.

Nesreća se dogodila u četvrtak uveče kada su se sudarili automobil i motor.

– Poštovani u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Stobreču izveštavamo Vas kako je od zadobijenih povreda u splitskoj bolnici preminula muška osoba – stigla je potvrda iz policije u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Što se nesrećnog Solića tiče on je u omladinskim kategorijama bio igrač Splita, Hajduka, Solina i Dugopolja, a u seniorskoj konkurenciji nastupao je za Split.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter