Izvor: Kurir
21.02.2024 u 17:02
0

TUŽAN DAN ZA CRNO-BELE: Željko Obradović progovorio o odlasku iz Partizana

Nakon što je zabrinuo navijače Partizana izjavom na konferenciji za medije nakon finala Kupa Radivoja Koraća, Željko Obradović je sada oduševio sve koji vole crno-bele boje.

Partizan je poražen u niškom Čairu od Crvene zvezde, a reči koje je popularni Žoc izgovorio posle finalne utakmice bile su zabrinjavajuće.

Pomislili su neki da je trener čak najavio odlazak iz Partizana, međutim…

Nakon Kupa slede utakmice reprezentacija, a na povratak Evrolige i ABA lige moraćemo još malo da sačekamo. U međuvremenu, trofejni trener posetio je Čačak i kafić „Žoc“ u kojem se okupljaju navijači Partizana.

TANJUG/ RADE PRELIĆ/ nr

Tamo se družio i fotografisao sa njima, a reči koje su se pojavile na društvenim mrežama oduševile su sve.

-Ne idem ja nigde iz Partizana, mogu samo da dođem ovde da perem čaše- navodno je poručio Obradović okupljenima, a ta rečenica je brzo podeljena na većim navijačkim stranicama na društvenim mrežama.

A, evo kako je Obradović govorio nakon Kupa Radivoja Koraća.

MISTERIJA JE REŠENA! Evo gde se trenutno nalazi Novak Đoković, srpski teniser uhvaćen u nesvakidašnjem izdanju!

-Pristojnost nalaže da se najpre čestita i ja čestitam Zvezdi na pobedi u ovom finalu. Imali smo svoje šanse, ali smo bili brzopleti u završnici sa nekim odlukama. Nismo uspeli da kontrolišemo emocije, o čemu sam govorio pre meča. Kad se to događa, odgovornost je najveća na treneru.Žao mi je zbog ljudi koji su došli da nas podrže. Neki moji limiti su prošli i ozbiljno ću da razmislim šta ćemo i kako ćemo dalje. Apsolutno sam svestan svoje odgovornosti i kada ekipa reaguje u najvažnijim momentima utakmice onako kako reaguje, pričam o odlukama i kontroli emocija, onda odgovornost ide čoveku koji ih vodi, a ja u tome ne uspevam i to se pokazalo na većem broju utakmica u poslednje vreme- rekao je Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter