Izvor: Sportal.rs
15.08.2023 u 14:07
0

UEFA OŠTRO ZAPRETILA DINAMU I AEK-U: Samo jedna petarda da padne…

Dinamo i AEK večeras od 20 časova igraju prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Predstavnici UEFA održali su sastanak s predstavnicima oba kluba uoči utakmice na Maksimiru i uputili oštro upozorenje.

Kako prenosi hrvatski mediji, UEFA je prisutnima naglasila kako su oči celog sveta uprte u ove utakmice, i to iz pogrešnih razloga.

Ako na stadionu bude osoba bez ulaznice, ako bude zapaljena baklja, ako padne jedna petarda ili ako bude bilo kakvog lošeg ponašanja na terenu ili izvan njega, sve će biti zabeleženo i uslediće odgovarajuća kazna – poruka je UEFA za oba kluba.

UZNEMIRUJUĆE: Poslednja fotografija ubijenog NAVIJAČA AEK-a, dok kolabrira pred kioskom (FOTO)

Ista pravila važe i za revanš utakmicu u Atini, koja se igra u subotu.

Prva utakmica planirana je za prošlu sredu, ali nezapamćena tragedija i ubistvo navijača AEK-a naterali su UEFA da susret u Grčkoj pomeri na subotu 19. avgusta, s početkom u 20:45.

Igraju Dinamo i AEK, a Hrvati pominju Partizan. Ko o čemu, oni o nama. Pa dok su u atinski sukob, gde je pre nedelju dana ubijen jedan navijač, umešali Grobare kao opasnost za osvetu Bed blu bojsima u vidu sačekuše pred naredni meč njihovog kluba, sada su u najavu te utakmice uvrstili i klub iz Humske.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter