Izvor: Kurir
29.10.2023 u 11:22
0

UŽASNA TRAGEDIJA: Hokejaš preminuo nakon što mu je protivnik PREREZAO VRAT klizaljkom – ljudi padali u nesvest zbog JEZIVOG PRIZORA

Tragične vesti dolaze iz Engleske gde je preminuo Adam Džonson! Poznati hokejaš koji je nakon karijere u NHL-u igrao u Velikoj Britaniji za Notingem Panterse je umro u 29. godini nakon što mu je na utakmici prerezan vrat klizaljkom!

Na meču Notingem Pantersa i Šefild Stilersa u Šefildu meč je nakon te povrede prekinut, a navijači potresene užasnom povredom su odmah napustili arenu u suzama zgroženi onim što se desilo.

Očevici su engleskim medijima potvrdili da je nesrećni Džonson probao da dokliza do svog tima nakon povrede, ali se samo srušio na led. Vozilo hitne pomoći ga je odvezlo u bolnicu, ali nažalost je bilo prekasno i nije bilo spasa.

Adam Džonson je rođen u Hibingu u Minesoti, igrao je na poziciji centra i služio se levom rukom. Igrao je u NHL-u za Pitsburg Penguinse, a onda je u Evropi nastupao u Švedskoj za Malme, u Nemačkoj za Augzbinger bre tragične pogibije na terenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter