Izvor: Kurir
13.02.2024 u 16:14
0

„VIDITE MU OŽILJKE JER IMA SVETLIJU KOŽU OD MENE“: Nikola Jokić doživeo sramne provokacije, javnost alarmirana!

Košarkaši Denvera doživeli su drugi uzastopni poraz pošto su u gostima izgubili od Milvokija, a meč je obeležio duel Nikole Jokića i Janisa Adetokumba.

Grk je ovog puta odneo pobedu u kojoj se istakao sa 36 poena uz 18 skokova i pet asistencija, dok je Jokić meč završio sa 29 poena, 12 skokova i osam asistencija, ali nije imao adekvatnu podršku saigrača.

Po završetku ovog meča Janis je dao jednu šaljivu, ali provokativnu izjavu na račun ožiljaka koje Nikola Jokić često zaradi po rukama posle duela sa protivničkim igračima.

DENVER NUGGETS/PRINSCREEN

-Mislim da vidite Jokićeve ožiljke jer ima svetliju kožu od mene. Imam i ja mnogo ogrebotina na rukama takođe. Moja lepša polovina misli da je to se*si i zbog toga to volim – istakao je Janis Adetokumbo.

Zatim se Grk osvrnuo i na odbranu koju je tim Milvokija igrao na Jokiću.

TRESE SE HUMSKA: Nova pojačanja u redovima Partizana, crno-beli nikad spremniji za drugi deo sezone

-Trenutno pokušavamo da pomognemo jedni drugima defanzivno i da im otežamo što je više moguće. Ovaj tim je odbrana. Niko ne može to da uradi sam. Sada osećam da ćemo da prihvatimo tu filozofiju kao tim – zaključio je on

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter