Izvor: alo sport
13.03.2024 u 16:31
0

ZVEZDINA POSLEDNJA SLAMKA SPASA: Sferopulos otkrio recept kako Makabi može da padne

Trener Crvene zvezde najavio duel sa Makabijem.

Dočekaće ekipa Crvene zvezde sutra od 19 časova Makabi. Nema sumnje da će atmosfera biti paklena pošto će crveno-belima taj meč biti praktično poslednja šansa da održi, barem matematičke, šanse za plej-in.

Najavio je taj duel trener Janis Sferopulos i otkrio recept za pobedu nad izraelskim gigantom.

Igramo protiv snažnog tima, koji može da igra u sjajnom ofanzivnom ritmu. Znamo da moramo da budemo dobri u defanzivi. Imaju dosta igrača koji mogu da nam naprave problem i zato moramo da budemo generalno dobri na svakoj poziciji, individualno i kao tim, da zaustavimo njihovu napadačku igru. Moramo da budemo pametni u napadu, da budemo spremni da uradimo šta treba u odbrani. Moramo sve vreme da budemo koncentrisani, da čitamo njihovu igru i igramo na pravi način. Očekujem pomoć navijača.
Svestan je Sferopulos da Zvezda nema baš prevelike šanse da nastavi sezonu u Evroligi kroz doigravanje.
– Znamo da nismo u dobroj poziciji na tabeli, ali svaka utakmica u Evroligi je važna. Želimo da nas navijači podrže za sledeći meč – zaključio je trener crveno-belih.

Zvezda posle 28 kola Evrolige ima učinak od 10 pobeda i 18 poraza i trenutno je na 16. mestu na tabeli,sa tri pobede manje od Valensije i Partizana koji drže poslednje mesto za plej-in.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter