Izvor: Informer
22.12.2021 u 09:44
0

AKCIJA SPASAVANJA KOD GRČKOG OSTRVA: Tone čamac sa 50 migranata

Obalska straža je pokrenula operaciju potrage i spasavanja nakon što je čamac sa čak 50 migranata počeo da tone kod grčkog ostrva Folegandros, saopštili su danas zvaničnici. 

Zvaničnik obalske straže je rekao da su spasioci pronašli 12 migranata , uglavnom Iračana u čamcu, a da se ostali i dalje vode kao nestali.

– Njih 12, uglavnom iračkih migranata odvedeno je na Santorini i dobro se osećaju – kazao je on.

Takođe, saopšteno je nadležnima da je na brodu bilo od 30 do 50 ljudi.

Samo dvojica spasenih migranata imala su prsluke za spasavanje, dodao je zvaničnik.

U operaciji potrage i spasavanja učestvuju četiri čamca obalske straže, pet brodova koji plove u tom području i dva helikoptera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter