Izvor: Kurir.rs
07.11.2023 u 09:58
4

AMERIKA IZBACUJE MAĐARSKU IZ EVROPSKE UNIJE? Predlog stigao – odmah reagovao Orbanov pomoćnik

Najviši pomoćnik mađarskog premijera Viktora Orbana reagovao je u ponedeljak na komentare bivše predsednice Predstavničkog doma Nensi Pelosi, koja je rekla da Mađarska ne bi trebalo da bude deo Evropske unije.

„EVROPA PRED VELIKI IZAZOVIMA“ – Orban: Uticaće na odnose sa turkofonim državama

– Srećom, u Mađarskoj je narod taj koji odlučuje i glasa o svojoj budućnosti, i niko drugi ne odlučuje o tome. Čak ni demokrate – napisao je Balaš Orban na Iksu (nekadašnji Tviter).

Pelosi je svoje ocene iznela u intervjuu za italijanski dnevni list „Korijere dela sera“, komentarišući vladu u Rimu.

– Postoje druge članice EU koje ne rade tako dobro po jednim ili drugim pitanjima – rekla je Pelosi. – – Mislim da Mađarska danas ne bi trebalo da bude u EU, ali kada jednom uđu, teško ih je izvući –  dodala je ona.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “AMERIKA IZBACUJE MAĐARSKU IZ EVROPSKE UNIJE? Predlog stigao – odmah reagovao Orbanov pomoćnik”

  1. Stara kucka…je samo necija produzena ideja i misao…pa je lakse pravim gazdama zivota i smrti…da demokratski dodju do cilja…djubrad kaubojska….

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter