Izvor: Informer
26.01.2024 u 20:59
3

AMERIKA PUCA PO ŠAVOVIMA: 25 saveznih država podržalo Teksas u sukobu sa Vašingtonom

Vlasti Teksasa je podržalo 25 država u borbi protiv ilegalne imigracije – tačno polovina čitavih Sjedinjenih Država.

Ovo je objavljeno na sajtu Republičkog udruženja guvernera.

Ova koalicija republikanskih guvernera država, koji su u strogoj opoziciji Beloj kući, optužila je američkog predsednika Džoa Bajdena da je pretvorio južnu granicu zemlje u ranjivu tačku za ilegalnu migraciju.

 

– Umesto da poštuje zakon i štiti granicu, Bajdenova administracija napada i tuži Teksas zbog akcija da zaštiti američke građane od istorijskih nivoa ilegalne imigracije, smrtonosne droge i terorista koji ulaze u Sjedinjene Države – navodi se u saopštenju.

Koalicija republikanskih guvernera takođe je podržala šefa Teksasa Grega Abbota u samostalnoj borbi protiv ilegalne migracije na granici sa Meksikom.

Prethodno je bivši predsednik Sjedinjenih Država Donald Tramp pozvao države da pomognu Teksasu u borbi protiv ilegalnih migracija i zakonodavnoj konfrontaciji sa Vašingtonom oko zatvaranja granica.

Ranije je generalni direktor SpaceX-a i Tesle, Ilon Mask, podržao ideju guvernera države Teksas u Sjedinjenim Državama Grega Abbota da bude spreman da samostalno brani američku granicu sa Meksikom, čak i bez pomoć saveznih vlasti na čelu sa predsednikom Džoom Bajdenom.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “AMERIKA PUCA PO ŠAVOVIMA: 25 saveznih država podržalo Teksas u sukobu sa Vašingtonom”

  1. Док се тамо незаговна нема спаса никоме.
    Како су радили такву награду примају Бог све види.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter