Izvor: Tanjug
25.08.2020 u 22:25
0

AMERIKA SE TRESE OD STRAHA! URAGAN LORA ide pravo na HJUSTON!

Uragan Lora mogao bi ove nedelje direktno da ugrozi Hjuston u Teksasu, pa nadležni pozivaju na evakuaciju stotine hiljada stanovnika sa ugroženog područja, saopštile su danas teksaške vlasti.

PROČITAJTE JOŠ

NOVI PRORAČUNI PROFESORA KOČOVIĆA Evo kada prestaje korona! (GALERIJA)

NEVEROVATNA ŽIVOTNA PRIČA! Lepotan sa manekenske piste postao monah (GALERIJA)

INSTITUT IZ EU SIGURAN: Milo može da pobedi SAMO KRAĐOM IZBORA, Unija mora da reaguje!

UPOZORENJE! Ako vidite ovaj par pozovite odmah policiju! (FOTO)

Naftne kompanije su obustavile proizvodnju sirove nafte zbog uragana i do 90 odsto, prvi put od uragana Katrina 2005. godine. 

Linda Hidalgo iz rukovodstva okruga Haris u koji teritorijalno spada i grad Hjuston, upozorila je na smrtonosno jake vetrove i razorne oluje nakon što uragan Lora pređe sa mora na kopno sutra u toku popodneva, večeri ili u četvrtak ujutru.

Ona je upozorila da su milioni ljudskih života izloženi riziku ukoliko se Lora bude kretala prema zapadu gde joj je na putu Hjuston, 4. po veličini grad u SAD.

OVO MORATE ZNATI

MAROVIĆ: Crna Gora je nemoguća bez Mitropolije! Đukanović je protiv nje iz IDEOLOŠKIH RAZLOGA!

TRAMP PORUČUJE: Sve je na stolu pa i Republika Srpska

KREMLJ U ŠOKU: Nije nam jasno kako su Nemci došli do rezultata o trovanju!

TIRANA U CRVENO-BELOM Pogledajte kafić posvećen Crvenoj zvezdi (GALERIJA)

-Ova oluja zaista može da izazove razaranje bez presedana. Zato bez okolišanja poručujemo: spremite se za najgore- poručila je Hidalgo.

Uragan je praćen udarima vetra do 120 kilometara na sat i trenutno se svrstava u oluju 1. od 5 kategorija, ali bi, upozoravaju stručnjaci iz Nacionalnog centra za praćenje uragana, sutrašnjim dolaskom do obala SAD mogla bi da preraste u 3. ili 4. kategoriju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter