Izvor: Novosti
14.01.2024 u 17:12
0

APOKALIPSA NA ISLANDU: Iznenadna ERUPCIJA VULKANA šokirala stanovnike, LAVA SE IZLILA NA GRADSKE ULICE, kuća u sekundi PLANULA

Lava je stigla do prvih kuća u islandskom gradu Grindaviku.

Na snimcima se vidi da se izlila na gradske ulice i došla do kuće koja je momentalno planula. Državni emiter RUV kaže da je kuća bila prazna i pre evakuacije.

Gradonačelnik Fanar Jonason nazvao je novu erupciju vulkana „velikim i ozbiljnim šokom“ za stanovništvo.

– Situacija ne izgleda dobro jer je relativno kratak put da lava stigne do grada – rekao je Jonason.

Šef civilne zaštite Vidir Rejnison rekao je da je lava tekla prema vodovodnim cevima i snabdevanju strujom, međutim, za sada nije jasno da li su pogođeni.

KRUŽI TEORIJA DA SU HUTI „ODRPANCI“ SA STARIM KALAŠNJIKOVIMA: Realnost će vas paralisati – neka se svi dozovu pameti

Radnici Hitne pomoći poslali su poruku ljudima da ne prilaze Grindaviku. Grad je blokiran i u njemu se nalaze brojne hitne i spasilačke službe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter