Izvor: Novosti
14.01.2024 u 17:44
1

SIJARTO PORUČIO: „Mađarska, Srbija i Slovenija mogle bi da otpočnu rad na regionalnoj berzi struje“

Mađarska, Srbija i Slovenija mogle bi da otpočnu rad na regionalnoj berzi struje.

Mađarska, Srbija i Slovenija mogle bi da otpočnu rad na regionalnoj berzi električne energije u prvoj polovini ove godine, izjavio je danas mađarski ministar spoljnih poslova i trgovine Peter Sijarto.

Sijarto je istakao da su odluke o toj berzi već donete na ekspertskom i korporativnom nivou i da je sada potrebno samo odobrenje vlade.

OBRAĐIVALE SU SE TEMATIKE OD KRUCIJALNOG ZNAČAJA: Peter Sijarto razgovarao sa zamenikom premijera Rusije o energetici!

Sijarto je ukazao da saradnja između evropskih zemalja u oblasti energetike radi sigurnog snabdevanja nikada nije bila važnija.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SIJARTO PORUČIO: „Mađarska, Srbija i Slovenija mogle bi da otpočnu rad na regionalnoj berzi struje“”

  1. Samo da Vas podsetim da je Srbija za vreme našeg voljenog sataniste Miloševića izvozila struju u preko 25 zemalja 24 časa, 365 dana u godini, a zimi u preko 40 zemalja, pa su posledice toga bile restrikcije, šta se promenilo, samo nemojte reći ulaganja, dovoljno su ovi satovi namenjeni za krađu i ubijanje!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter