Izvor: AGENCIJE
18.04.2024 u 17:09
1

APOKAPLIPTIČNE SLIKE IZ BOGATAŠKOG RAJA: Agonija turista zaglavljenih u Dubaiju VIDEO

Turisti zaglavljeni u vazdušnim lukama u Dubaiju ispričali su da "očajnički traže hranu" dok im istovremeno ponestaje vode, zbog velikih poplava koje su prouzrokovale kiše i grmljavinske oluje

U utorak je otkazano gotovo 50 letova, nakon što su se na društvenim mrežama pojavili snimci luksuznih automobila koji plutaju u bujicama vode i tržnih centara koji su se počeli puniti vodom. Vlasti su izdale upozorenje građanima da ostanu kod kuće, ali čini se da su zaboravili na putnike u vazdušnim lukama, koji su rekli da satima čekaju bez ikakvih informacija.

Stvorile su se velike gužve na šalterima, s grupama koje su pljeskale i zviždale u znak protesta, .

Prema podacima stranice za praćenje letova Flight Aware, 150 letova koji su trebali da napuste Međunarodnu vazdušnu luku Dubai bilo je odloženo, a 120 ih je otkazano. Emirates, vodeća aviokompanija Dubaija, najavila je obustavljanje usluga do četvrtka ujutru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “APOKAPLIPTIČNE SLIKE IZ BOGATAŠKOG RAJA: Agonija turista zaglavljenih u Dubaiju VIDEO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter