Izvor: BSC HAPPY/BLIC
07.11.2023 u 18:43
0

ATENTAT NA PALESTINSKOG PREDSEDNIKA? Društvenim mrežama kruži snimak navodnog napada, zvaničnici se oglasili i otkrili istinu

Društvenim mrežama šire se snimci navodnog atentata na palestinskog predsednika Mahmuda Abasa.

Kako stoji u opisu snimka, grupa pod nazivom „Sinovi Abu Džandala“ napala je konvoj predsednika, prilikom čega je navodno ubijen jedan njegov stražar, identifikovan kao Jeni Safak.

Nije precizirano da li je Abas povređen, i još uvek nema zvaničnik navoda da li je ovo bio pokušaj atentata na njega.

PALESTINCI ISTAKLI BELE ZASTAVE: Izraelska vojska objavila snimak civila koji beže na jug Gaze (VIDEO)

Međutim, generalni politički komesar i zvanični portparol bezbednosnog establišmenta Palestine, general-major Talal Dvejkat, saopštio je danas da je šest palestinskih bezbednosnih službenika povređeno, od kojih jedan teško, dok su tragali za osobom u gradu Ramal. Kao pozadinu sukoba navodi okršaj zbog trgovine drogom i nepristojnih napada.

Dvikat je u izjavi za štampu rekao da su snage bezbednosnih službi krenule u kamp Džalazun, severno od Ramale, da uhapse jednog od traženih u vezi sa krijumčarenjem droge i slučajevima nepristojnih napada, po imenu Bilal Abu Asba, u okviru rada bezbednosni establišment i njeni napori da gone zločine i bezakonje.

On je dodao da je, dok je palestinsko bezbednosno osoblje izvršavalo misiju koja im je dodeljena, pucano na njih, što je dovelo do toga da je šest policajaca upucano, od kojih je jedan zadobio teške povrede. Takođe je istakao da ovaj napad neće proći nekažnjeno.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter