Izvor: Tanjug
15.10.2022 u 09:35
0

AUSTRIJANCI SE I DALJE KUNU U SUD SEBASTIJANA KURCA, A DA LI JE I OVOG PUTA „VALIDAN“? „Putin je spreman da pređe preko svake crvene linije….“

Ruski predsednik Vladimir Putin je neko ko je spreman da pređe preko svake crvene linije, smatra bivši austrijski kancelar Sebastijan Kurc.

AUSTRIJANCI ŽELE KURCA: Nehamer nije dorastao funkciji šefa vlade

U intervjuu bečkom dnevniku „Kronen cajtung“, povodom izlaska njegove biografije, Kurc je rekao da je zabrinut zbog situacije u Evropi.

„Često sam sretao Putina i u međuvremenu verujem da je on neko ko je spreman da pređe preko svake crvene linije i da poraz za njega nije opcija“, rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kurc je upozorio da se ne može isključiti da bi Putin mogao biti spreman i da pređe poslednju crvenu liniju i upotrebi nuklearno oružje.

„Nadam se da svi u Evropi koji imaju odgovornost pokušavjau da dođe do deeskalacije“, poručio je Kurc.

Cilj, kaže Kurc, mora biti da se spreči totalna eskalacija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter