Izvor: alo
12.02.2024 u 16:51
0

AVION PRILIKOM PADA UBIO ČOVEKA: Čovek bio na plaži,nije ni slutio šta će se desiti

Avion sa četiri kanadska padobranca pao je u nedelju na plažu u južnom Meksiku, ubivši jednog čoveka koji je bio na plaži.

Nije bilo neposrednih informacija o tome zašto se avion srušio, ali se pretpostavlja da je došlo do prinudnog sletanja i da je letelica uglavnom neoštećena.

BIVŠI ŠEF NATO: Zapad uveo 18.000 kaznenih mera protiv Rusije, ali one nisu urodile plodom

Avion se srušio u relativno naseljen deo plaže u gradu Puerto Eskondido na pacifičkoj obali i pao na žrtvu, čija nacionalnost nije otkrivena. Njegova supruga je bila u blizini, ali je nepovređena. Četiri Kanađana i jedan Meksikanac koji su se nalazili u maloj letelici izvedeni su iz aviona i upućeni na lečenje.

Državna kancelarija za civilnu odbranu Oaksake saopštio je da su u „stabilnom“ stanju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter