Izvor: BSC HAPPY/TANJUG
26.11.2023 u 19:05
0

BAJDEN POTVRDIO: Oslobođena četvorogodišnja američka devojčica iz Gaze

Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je danas da je četvorogodišnja devojčica, američki talac, oslobođena iz Gaze i da se nada da će pauza u borbama između Izraela i militantne grupe Hamas da dovede do nastavka razmene zatvorenika.

Savetnik za nacionalnu bezbednost Bele kuće Džejk Saliven rekao je ranije danas da SAD „imaju razlog“ da veruju da će američki talac biti danas oslobđen iz zarobljeništva.

IZA KULISA PREGOVORA O PRIMIRJU, UMEŠANA I CIA: Vreme je isteklo“ jedna rečenica dovela do istorijskog dogovora Izraela i Hamasa

Međutim, dok ne vidimo taoca na bezbednom, kako izlazi iz Gaze i nalazi se sa porodicom, ne možemo da budemo sigurni – rekao je Saliven ranije za En-Bi-Si.

Upitan da kaže da li je reč o četvorogodišnjoj Ebigejl Idan, on je odgovorio da se SAD nadaju da će ona biti oslobođena.

Nadamo se da će je pustiti. Odavno je bilo vreme da ova devojčica, koja je tek proslavila četvrti rođendan, bude puštena. Nažalost, ostala je bez roditelja u ovom užasnom, brutalnom terorističkom napadu (Hamasa) 7. oktobra – istakao je Saliven.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter