Izvor: Sputnik Srbija
24.09.2022 u 17:53
0

BAJDEN: Ruski referendumi su fikcija! Protiv Moskve će biti uvedene „brze i teške“ ekonomske sankcije!

Predsednik SAD Džo Bajden izjavio je da će protiv Rusije biti uvedene „brze i teške“ ekonomske sankcije kao odgovor na referendume koji se održavaju u Donbasu, Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti.

SAD nikada neće priznati ukrajinske teritorije kao bilo šta drugo, osim kao deo Ukrajine. Ruski referendumi su fikcija, lažni izgovor za pokušaje da pripoji deo Ukrajine silom, što predstavlja nedopustivo kršenje međunarodnog prava, između ostalog i Povelje UN. Sa našim saveznicima i partnerima ćemo raditi na tome kako bismo stvorili dodatne brze i moćne ekonomske izdatke za Rusiju“, rekao je američki lider.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Neverovatna izlaznost žitelja Zaporoške oblasti tokom prvog dana referenduma!

Bajden je takođe poručio da će Vašington i ubuduće isporučivati vojnu pomoć Kijevu.

„Nastavićemo da podržavamo ukrajinski narod i da mu pružamo pomoć u sferi bezbednosti, kako bi mu pomogli da se zaštiti“, kazao je američki predsednik.

Juče su u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici (DNR i LNR), kao i u Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti počeli referendumi o ulasku u sastav Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter