Izvor: Tanjug
01.02.2021 u 19:49
0

BAJDEN: SAD će preduzeti „odgovarajuću akciju“ u Mjanmaru

SAD će odmah razmotriti zakone i ovlašćenja o sankcijama i preduzeti „odgovarajuću akciju“ nakon vojnog puča u Mjanmaru, izjavio je danas američki predsednik Džozef Bajden.

„Sjedinjene Države uklonile su sankcije protiv Burme (Mjanmara) tokom protekle decenije na osnovu napretka ka demokratiji,“ rekao je Bajden, prenosi Rojters.

PROČITAJTE I OVO!

SKANDAL KOD MARIĆA! Pogledajte ko je napustio studio! („ĆIRILICA“ u 21 SAT)

NESTOROVIĆ KOD MARIĆA: Bolje da umrem, ali neću pogaziti svoju reč!

STAKLO NA SVE STRANE! DEMOLIRALI JOJ LOKAL: Marija Bulat PRETRNULA OD STRAHA!

Tri krivične prijave za krađu opreme iz kovid bolnice

Dr Krčevinac: „Do kraja nedelje vakcinisaćemo stotinak nepokretnih“

On je dodao da će preokret tog napretka zahtevati hitnu reviziju američkih zakona i ovlašćenja o sankcijama, nakon čega će uslediti odgovarajuće mere.

Vojska Mjanmara proglasila je rano jutros vanredno stanje, preuzela vlast u državi i potvrdila da je sprovela hapšenja visokih vladinih funkcionera kao odgovor na prevaru za koju tvrde da je sprovedena tokom prošlogodišnjih opštih izbora.

Vlast je preuzeo vrhovni komandant oružanih snaga, general Min Aung Hlaing, smenjena su 24 ministra i njihovi zamenici i imenovano 11 novih ministara, prenela je vojna televizija Mjavadej.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter