Izvor: happybsc
10.09.2023 u 09:36
0

BAJDEN ZAHVALAN EMIRATIMA: Potpisan prekretnički sporazum o železnici i lukama koji povezuje Bliski istok i južnu Aziju (VIDEO).

Američki predsednik Džo Bajden zahvaljuje predsedniku UAE šeiku Mohamedu na ulozi u sporazumu o koridoru. Šeik je imao ključnu ulogu i bez nje ovog sporazuma ne bi ni bilo.

Američki predsednik Džo Bajden zahvalio je u subotu predsedniku UAE šeiku Mohamedu na njegovoj ključnoj ulozi u obezbeđivanju prekretničkog sporazuma o železnici i lukama koji povezuje Bliski istok i južnu Aziju.

Indija stvarno menja ime? Crvena pločica na samitu G20 izazvala veliku debatu

SAD, Saudijska Arabija, EU, UAE i drugi partneri iz G20 složili su se da istraže projekat pomorskog koridora za povećanje trgovine između Evrope i Indije.

„Želim da vam kažem hvala, hvala, hvala“, rekao je gospodin Bajden na događaju na kojem je otkrivena inicijativa, na marginama samita G20 u Nju Delhiju.

„Mislim da ne bismo bili ovde bez tebe.“

Bajden je rekao da će ekonomski koridor Indija-Bliski istok-Evropa otključati „beskrajne mogućnosti“ i doprineti „stabilnijem, prosperitetnijem i integrisanijem Bliskom istoku“.

Ovaj potez dolazi usred napora SAD za širi diplomatski sporazum na Bliskom istoku koji bi doveo do toga da više zemalja prizna Izrael

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter