Izvor: BSC HAPPY
15.09.2023 u 20:51
0

BELA KUĆA SAOPŠTILA: Zelenski kod Bajdena 21. septembra

Američki predsednik Džozef Bajden primiće 21. septembra ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, saopštila je Bela kuća.

Poslednji put Bajden i Zelenski su se sastali u julu na samitu NATO u Viljnusu. Briselski portal Politiko, je ranije pozivajući se na diplomate, javio da bi se Zelenski sledeće nedelje mogao pojaviti na sastanku Saveta bezbednosti UN za istim stolom sa predstavnikom Rusije.

„SPREMNI DA ŽRTVUJU ŽIVOTE ZA OTADŽBINU“: Putin saopštio da se 300.000 ruskih dobrovoljaca prijavilo za učešće u specijalnoj vojnoj operaciji

Kako je portalu rekao visoki zvaničnik ukrajinske vlade, Zelenski se nada da će dobiti podršku mnogih zemalja tokom svog govora na Generalnoj skupštini UN, kao i tokom sastanaka sa stranim liderima.

Zasedanje Generalne skupštine UN biće održano od 19. do 26. septembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter