Izvor: tanjug
15.01.2021 u 14:59
0

Berluskoni otpušten iz bolnice: Oseća se bolje

Bivši italijanski premijer i medijski mogul Silvio Berluskoni (84) pušten je iz bolnice u Monaku, u kojoj se nalazio zbog srčanih problema, rekao je neimenovani izvor blizak Berluskoniju.

NAJVAŽNIJE DANAS:

U nedelju 100.000 zdravstvenih radnika i prosvetara treba da primi kinesku vakcinu

SUTRA U SRBIJU STIŽE KINESKA VAKCINA: Na raspolaganju ćemo imati TRI vrste!

PETKOVIĆ O POSETI KiM: Hteo sam da idem da odnesem pomoć poplavljenim srpskim selima

ĐACI NEKA SE SPREMAJU ZA MATURU: Ružić saopštio da je obrazovni sistem spreman za nastavak školske godine

Prethodno je italijanska agencija ANSA objavila, pozivajući se na neimenovane izvore iz Berluskonijeve partije Forca Italija da je Berluskoni izašao iz bolnice i da se sada nalazi u kući svoje najstarije kćerke Marine na jugu Francuske, gde se oporavljao od korona virusa.

Berluskoni je u septembru primljen u bolnicu zbog korona virusa.

On je 2016. godine imao operaciju srca, a lečio se i od raka prostate.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter