Izvor: Tanjug
07.04.2023 u 13:50
0

ŠEF ITALIJANSKE DIPLOMATIJE O ZDRAVLJU BERLUSKONIJA: „Ima razloga za optimizam“!

Juče su se pojavile informacije da Berluskoni boluje od leukemije.

Italijanski ministar spoljnih poslova Antonio Tajani potvrdio je danas da je sa doktorom bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija razgovarao o njegovom zdravstvenom stanju i da mu je rekao da ima razloga za optimizam.

HOĆE LI POBEDITI? Lekari daju sve od sebe za Berluskonija!

– Ovo nam daje razloga da budemo optimisti. Berluskoni je lav i takođe je fizički jak. Želimo da budemo optimisti. U Forca Italiji svi radimo i pratimo tok bolesti sa prijateljstvom i ljubavlju. Nadam se da ce moći da se oporavi što je pre moguće – rekao je Tajani koji je dugogodišnji Berluskonijev saradnik i prijatelj.

Berluskonijeva stranka Forca Italija saopštila je da su visoki stranački zvaničnici razgovarali sa Berluskonijem, kao i premijerka Đorđa Meloni i ministar infrastrukture i lider Lige Mateo Salvini.

– To je bio najbolji telefonski poziv koji sam mogao da primim – rekao je Salvini.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter