Izvor: tanjug
07.07.2022 u 15:59
0

„BIO JE PRAVI PRIJATELJ UKRAJINE!“ Zelenski prokomentarisao Džonsonovu ostavku

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da je uveren da se britanska politika prema Ukrajini neće promeniti u skorije vreme uprkos ostavci Borisa Džonsona.

DŽONSON SE OBRAĆA JAVNOSTI: Premijer Velike Britanije podneo ostavku! (VIDEO)

Džonson je bio „pravi prijatelj Ukrajine“, izjavio je Zelenski u intervjuu za CNN, dodajući da je Ukrajina mnogo dobila od takvog odnosa sa njim, misleći pre svega na vojnu podršku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zelenski je izrazio nadu da će direktno razgovarati sa Džonsonom kako bi saznao više detalja u vezi sa njegovom ostavkom, prenosi CNN.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter