Izvor: sputniknews.com
30.05.2022 u 11:29
0

BIVŠI NEMAČKI PREDSEDNIK GAUK: Bez oružja saveznika u svetskom ratu Evropa bi bila pod vlašću nacista, MORAMO POMOĆI UKRAJINI!

Bivši nemački predsednik Joahim Gauk smatra da su isporuke oružja Ukrajini sada neophodne za jačanje njene odbrambene sposobnosti.

„Bez oružja saveznika u svetskom ratu Evropa bi bila pod vlašću nacista. Ali i bez tog istorijskog pregleda trebalo bi da nam bude jasno da u sadašnjoj situaciji pre svega moramo dati reč Ukrajini“, rekao je Gauk za list „Bild“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OTKRIVENI NOVI DETALJI EKPLOZIJE U MELITOPOLJU: To je TERORISTIČKI NAPAD! Evo ko stoji iza toga i šta je CILJ! (VIDEO)

„Ako nam ljudi zatim kažu: Želimo da se borimo za svoju slobodu, čak rizikujemo i živote, onda nije naš posao da im sa bezbednog mesta objašnjavamo šta je ispravno“, naglasio je on i dodao da bi to bilo „bezosećajno i krajnje nadmeno“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter