Izvor: HAPPY BSC
11.02.2023 u 18:10
0

AMERIČKI PUKOVNIK NAJAVIO KOLAPS FRONTA NA JUGU UKRAJINE! „Odbrana se urušava zahvaljujući ruskoj taktici“

Front na jugu Ukrajine se ruši, raspada.

Odbrana Oružanih snaga Ukrajine u pravcu Jug se urušava zahvaljujući ispravnoj taktici ruske vojske, izjavio je bivši savetnik Pentagona pukovnik Daglas Mekgregor.

– Front na jugu Ukrajine se ruši, raspada – rekao je penzionisani pukovnik američke vojske.

Prema njegovim rečima, svako ko posmatra šta se dešava shvata da priroda neprijateljstava u svetu počinje ozbiljno da se menja: oklopna vozila postepeno gube svoju ulogu, prenosi RIA Novosti.

„TO JE KRŠ I SRAMOTA“ Američki pukovnik Daglas Mekgregor nazvao poslate tenkove KATASTROFOM!

– Ono što će zaista dominirati bojnim poljem, o čemu pišem već 30 godina, jeste obaveštajno, osmatranje i izviđanje (ISR), vezano za artiljerijske udarne sisteme, projektile, konvencionalno oružje. To je ono što dominira bitkom, to je ovo pristup koji nanosi veliku štetu – rekao je pukovnik.

Iz tog razloga, slanje zapadnih oklopnih vozila u Ukrajinu bez temeljnog vazdušnog pokrivanja i sa ogromnom superiornošću Rusije u obaveštajnoj i preciznoj artiljeriji bilo bi samoubilačko, rekao je Mekgregor.

– Možete da vidite kako 88 tenkova izgore u borbi za nekoliko minuta – rekao je on.

Moskva koristi naprednu taktiku preciznim udarima i guranjem kroz front, tako da, za razliku od Kijeva, ne treba da donosi sumanute odluke da bi izvršila zadatke specijalne operacije, zaključio je bivši savetnik Pentagona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter