Izvor: Kurir.rs/G1
29.10.2023 u 17:31
0

BIZNISMENI IZGORELI NAKON PADA AVIONA U DŽUNGLU: Dvanestoro mrtvih, pronađeno i telo bebe (VIDEO)

Dvanaest osoba nastradalo je u nedelju kad se mali avion srušio u džunglu u blizini pistemeđunarodnog aerodroma u brazilskom gradu Rio Branko.

Informaciju je potvrdila vlada savezne države Akre.

Među nastradalim putnicima nalazi se devet odraslih i jedna beba. Dva člana posade, pilot i kopilot, takođe su nastradali. Među putnicima su inače bili službenici opštine Amazonas i dvojica biznismena, a identitet ostalih još nije saopšten.

Lokalni mediji navode da posle avionske nesreće vlada potpuni metež u gradu.

– Za sada se samo zna da su žrtve izgorele, a uzroke nesreće će istražiti nadležne agencije – navode mediji.

Na mesto nesreće stigla su i vozila vojne policije i helikopter.

Vlada države Akre izražava solidarnost sa porodicama putnika i pilota i kopilota koji su bili na letu – saopštile su vlasti i dodale da se nadležne službe sprečile da se plamen proširi.

Manji avion sa 12 putnika i dva člana posade, podsetimo, srušio se pre mesec dana u severnoj brazilskoj državi Amazonas, a preživelih nije bilo. Letelicu su bili iznajmili američki turisti.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter