Izvor: BSC Happy
21.02.2023 u 17:40
1

BLINKEN PORUČIO PUTINU: „Spremni smo da razgovaramo u bilo kom trenutku“

SAD su i dalje spremne da razgovaraju sa Rusijom o pitanju ograničenja strateškog naoružanja u bilo kom trenutku, izjavio je danas američki državni sekretar Entoni Blinken.

– SAD su spremne da razgovaraju o ograničenjima strateškog naoružanja u bilo kom trenutku sa Rusijom, bez obzira na bilo šta drugo što se dešava u svetu ili u našim odnosima, rekao je novinarima koji su ga pratili tokom posete Atini.

BLINKEN KRITIKOVAO PUTINA: „Njegov rat protiv Ukrajine je strateški neuspeh!“

Blinken je rekao da je najava Rusije da suspenduje svoje učešće u Merama za dalje smanjenje i ograničenje strateškog ofanzivnog naoružanja (Novi START) bila „duboko nesrećna“ i ocenio da je odluka „neodgovorna“.

Prema Blinkenu, Vašington će „pažljivo posmatrati šta Rusija zapravo radi“, spreman da osigura bezbednost SAD i njenih saveznika.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BLINKEN PORUČIO PUTINU: „Spremni smo da razgovaramo u bilo kom trenutku“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter