Izvor: Tanjug
21.02.2023 u 11:58
4

BLINKEN KRITIKOVAO PUTINA: „Njegov rat protiv Ukrajine je strateški neuspeh!“

 Američki državni sekretar Entoni Blinken izjavio je danas u Atini da je rat ruskog predsednika Vladimira Putina protiv Ukrajine strateški neuspeh.

-Godinu dana nakon što je predsednik Putin napao Ukrajinu, jasno je da je njegov rat strateški neuspeh u svakom pogledu -rekao je Blinken na zajedničkoj konferenciji za novinare sa grčkim ministrom inostranih poslova Nikosom Dendijasom u Atini.

(UŽIVO) ISTORIJSKI GOVOR VLADIMIRA PUTINA: „Naši heroji se bore za za naše pretke, za budućnost naše dece i unuka, za ponovno ujedinjenje našeg naroda“ (VIDEO/FOTO)

Govoreći o Iranu, Blinken je rekao da je na Teheranu da se angažuje u suočavanju sa izazovom svog nuklearnog programa.

VOZOM U KIJEV: Meloni se danas sastaje sa Zelenskim

Blinken je rekao da je najefikasniji način za rešavanje problema iranskog nuklearnog programa kroz diplomatiju i ukazao da u ovom trenutku Iran nije u tome angažovan na smislen način zbog čega su pregovori zaustavljeni, preneo je Rojters.

-Ali vrata su uvek otvorena za diplomatiju u budućnosti. A mnogo zavisi od toga šta Iran kaže i uradi- istakao je Blinken.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “BLINKEN KRITIKOVAO PUTINA: „Njegov rat protiv Ukrajine je strateški neuspeh!“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter