Izvor: Informer
11.09.2023 u 16:06
2

BOMBA! „PRIGOŽIN NIJE BIO U AVIONU, ŽIV JE, ODMARA OVDE „: POZNATI RUSKI DOKTOR izneo DOKAZE gde ŠEF VAGNER LETUJE!

Dok se iščekuju vesti o njegovoj sudbini, jedan drugi doktor, Valerij Solovej, za kog se govori i da je teoretičar zavere, dao je šok izjave o bivšem šefu Vagnera Jevgeniju Prigožinu.

Danas se munjevito pronela vest da je doktor Solovej rekao da je Jevgenij Prigožin „živ i zdrav“ i da boravi na karipskom rajskom ostrvu Margarita.

Ukrajinska vojna obaveštajna služba ove nedelje je istakla mogućnost da je Jevgenij Prigožin ostao živ.

POZVAO GA PUTIN: KIM STIŽE U RUSIJU

Agencija je saopštila da ne može da potvrdi njegovu smrt.

On je u Venecueli

– Obećao sam da ću reći gde je Jevgenij Prigožin. On je u Venecueli, koliko ja znam, nalazi se na ostrvu Margarita – izjavio je Solovoj, za koga neki misle da je teoretičar zavere.

Solovoj je tvrdio da su njegovi izvori rekli da je Prigožin upozoren na predstojeću avionsku nesreću i da mu je dat rutu da izbegne da bude u avionu.

– Jevgenij Prigožin je upozoren na njegovo ubistvo… da će njegov avion biti uništen. Oni su razvili „trik“ koji smo mi primetili. Kada su Vagnerovi ključni komandati poginuli, Prigožin je ostao živ – dodao je Solovoj.

On je tvrdio da je sklopljen dogovor koji uključuje Putina i njegovog predsedničkog šefa bezbednosti Nikolaja Patruševa, sekretara Saveta bezbednosti Rusije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “BOMBA! „PRIGOŽIN NIJE BIO U AVIONU, ŽIV JE, ODMARA OVDE „: POZNATI RUSKI DOKTOR izneo DOKAZE gde ŠEF VAGNER LETUJE!”

  1. Slican slucaj je i sa Slobodanom Milosevicem samo sto je ova iz Haga otisao ziv i zdrav u Rusiju kod svoga sina ,zene,unucadi.Ogromna svota novca je placena za Milosevica i iscenirana je njegova smrt u zatvoru u Hagu. Sve je pod velom tajne odradjeno koja se nikada nece saznat.Milosevic je mozda sada i mrtav i ukopan u Rusiji.

    0
    2
    Odgovori
  2. To ,majstore zavrti dušmane. Vagner do pobede.Prigožin je noćna mora za neonaciste,živ ili mrtav,uliva im strah u kosti, a pravednika daje snagu i polet da izdrže nemoguće.Voleo bih da je živ,a i da nije ko da jeste.

    1
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter