Izvor: Tanjug
13.11.2022 u 20:08
0

Broj povređenih u eksploziji u centru Istanbula porastao je na 81, među njima i državljanka Srbije! (VIDEO)

Broj povređenih u eksploziji u centru Istanbula porastao je na 81, saopštio je potpredsednik Turske Fuat Oktaj.

Prema njegovim rečima, dve osobe su u kritičnom stanju, prenosi RIA Novosti, a među povređenima je i državljanka Srbije, koja je van životne opasnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prethodno je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan rekao da je u eksploziji, koja se tokom popodneva dogodila u prometnoj pešačkoj ulici Istiklal u Istanbulu, poginulo šest ljudi, a da su povređene 53 osobe.

ŽENA IZ NIŠA POVREĐENA U TURSKOJ, POGODIO JE GELER U RAME: Ranjena u eksploziji u Istanbulu, večeras će biti operisana!

Erdogan je istakao da je eksplozija „izdajnički napad“ i dodao da oni koji sprovode terorističke napade na tursku naciju neće u tome uspeti, preneo je Rojters.

U trenutku eksplozije u okrugu Bejoglu bio je veliki broj ljudi, prenose mediji.

Predsednik Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Turske Erdoganu povodom eksplozije u Istanbulu: „Delimo tugu sa Vašim narodom, nemi pred prizorima ove tragedije!“

Kako je javila državna novinska agencija Anadolija, imenovano je pet tužilaca da istraži eksploziju.

Turska organizacija za nadzor medija uvela je privremena ograničenja na izveštavanje o eksploziji, kojim se zabranjuje korišćenje snimaka i fotografija izbliza o eksploziji i njenim posledicama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter