Izvor: Informer /happy BSC
24.04.2022 u 20:43
0

BURNO U FRANCUSKOJ! MARIN LE PEN NASTAVLJA BORBU I NAKON PORAZA: Evo koga krivi što je izgubila na izborima!

Kandidatkinja u drugom krugu predsedničkih izbora Marin Le Pen koja je stala na crtu aktuelnom predsedniku Emanuelu Makronu i izgubila, prema prvim izlaznim anketama, poručila je u svom prvom obraćanju nakon zatvaranja birališta da „Nikada neće napustiti Francusku“

Ona je za svoj poraz okrivila dve nedelje „nepoštenih metoda“, ali rezultat koji je postigla je nazvala sjajnom pobedom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ideje koje zastupamo dosegle su novi vrh. Nastaviću svoj put, i dalje ću biti predana Francuzima i Francuskoj“, rekla je Lepenova podsećajući da su za nekoliko nedelja i parlamentarni izbori.

PREDSEDNIK SRBIJE SE MEĐU PRVIMA OGLASIO I ČESTITAO MAKRONU: Srbija i dalje ostaje posvećena jačanju odnosa sa Francuskom! (foto)

„Nikad neću napustiti Francusku“, dodala je.

Emanuel Makron je ponovo izabran za predsednika Republike sa 58 odsto glasova, protiv Marin Le Pen za koju je glasalo 42 odsto birača, prema prvim procenama instituta za ispitivanje javnog mnjenja Ifop, prenosi francuski Figaro.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter