Izvor: Happy BSC
03.04.2022 u 17:55
0

ČEČENI KRENULI U AKCIJU U MARIUPOLJU! KADIROV JE POSLAO VAŽAN PAKET! Pogledajte video iz Ukrajine koji niko nije očekivao (VIDEO)

Humanitarna pomoć iz Rusije dopremljena je do Mariupolja, grada gde se već dugo vode borbe između Ruske i Ukrajinske vojske.

To je podelio Ramzan Kadirov, šef Čečenske Republike putem svog Telegram naloga

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na snimku se vide građani u redu za pakete pomoći i oni su delovali jako srećno što će im konačno biti omogućene osnovne životne namirnice.

Uz snimak objavljen je i tekst: „Nakon što su dobili pomoć Na teritoriji Mariupolja oslobođenoj od nacista postepeno se uspostavlja miran život. Ljudi umorni od beskrajnog granatiranja stambenih naselja od strane Oružanih snaga Ukrajine, iscrpljeni od briga i gladi, bili su primorani da provode duge dane i noći u podrumima i skolištima. Stanovnici Mariupolja dobili su 100 tona hrane, između ostalog so, brašno, šećer, konzerviranu hranu, heljdu, pirinač, testenine, puter, hranu za bebe, vodu i druge proizvode, koje je Mariupoljcima predao pomoćnik šefa Čečenske Republike Vakha Geremeev“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter