Izvor: Tanjug
03.04.2022 u 18:07
0

RAČAK U UKRAJINSKOJ REŽIJI? Rusija demantovala navode o zločinima u Buči: Otišli smo 4 dana ranije, iscenirali ste i porodilište i druge gradove!

Fotografije i video materijali koje je objavio kijevski režim, a koji navodno svedoče o zločinima ruske vojske u gradu Buča kod Kijeva, još su jedna provokacija, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Ministarstvo je navelo da su se sve ruske jedinice potpuno povukle iz Buče 30. marta, dan nakon razgovora delgacija licem u lice između Rusije i Ukrajine u Turskoj, prenela je agencija RIA Novosti .

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Štaviše, 31. marta gradonačelnik grada Buča Anatolij Fedoruk je u svojoj video poruci potvrdio da u gradu nema ruskih vojnika, ali nije ni pomenuo nijednog lokalnog stanovnika koji je ubijen na ulicama vezanih ruku. Stoga nije iznenađujuće što su se svi takozvani „dokazi zločina“ u Buči pojavili tek četvrtog dana, kada su u grad stigli službenici SBU (Služba bezbednosti Ukrajine) i predstavnici ukrajinske televizije“, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

Fotografije i video snimci iz Buce su lažni i kijevski režim ih je inscenirao za zapadne medije, kao što je to uradeno u porodilištu u Mariupolju i u drugim gradovima, istaklo je rusko Ministarstvo, preneo je TAS S.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter