Izvor: Tanjug
08.04.2022 u 18:14
0

ČELNICI EU STIGLI U UKRAJINU Fon der Lajen i Borelj zapalili sveće žrtvama rata u Buči (VIDEO)

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen započela je svoju posetu Ukrajini obilaskom Buče, mesta blizu Kijeva gde se po mnogim navodima dogodio zločin ruske vojske nad ukrajinskim civilima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

”Bilo je važno da moju posetu započnem Bučom. Jer u Buči je razbijena naša ljudskost. Moja poruka građanima Ukrajine glasi: Oni koji su odgovorni za zlodela odgovaraće. Vaša borba je i naša borba. Ja sam danas u Kijevu da vam kažem da je Evropa na vašoj strani”, poručila je Lajen sa Tviter naloga.

RUSKI AMBASADOR BOCAN-HARCENKO EKSLUZIVNO ZA HAPPY TV: Ovo je ISTINA o masakru u gradu Buca!

Predsednici Evropske komisije se u poseti Ukrajini i Buči pridružio i šef EU diplomatije Žosep Borelj koji je ponovio da će EU podržati istragu i prikuplajnje dokaza o ratnim zločinima Rusije kako u Buči tako i širom Ukrajine.

”Pokrenućemo projekat vredan 7,5 miliona evra kako bi podržali projekta skupljanja podataka o nestalim licima”, poručio je Borelj sa Tvitera.



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter