Izvor: Tanjug
05.09.2022 u 11:16
0

CENA GASA U EVROPI PORASLA ZA 30 ODSTO: Snabdevanje Severnim tokom 1 potpuno obustavljeno!

Cena gasa u Evropi porasla je danas za 30 odsto i premašila je 2.850 dolara za 1.000 kubnih metara, nakon što je snabdevanje Severnim tokom 1 potpuno obustavljeno, javlja TAS S pozivajući se na podatke sa londonske ICE berze.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

KINA OPTUŽILA SAD ZA HAKERSKE NAPADE NA UNIVERZITET: Tvrde da iza svega stoji američka NSA!

Gas za oktobarsku isporuku ugovara se na TTF čvorištu u Holandiji po ceni od 2.853 dolara za hiljadu kubika, što je 279 evra po megavat-satu (MWh), po trenutnom kursa evra prema dolaru.

U petak 2. septembra, Gasprom je naveo da je tokom redovnog održavanja gasovoda otkriveno curenje nafte na jedinoj radnoj jedinici kod Sankt Peterburga, zbog čega je obustavljena isporuka gasa Evropi preko Severnog toka 1.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter