Izvor: BSC Happy
04.06.2023 u 12:30
0

U KONTEJNERIMA SA BANANAMA: GRČKA POLICIJA OTKRILA 161 KILOGRAM KOKAINA, EVO KOLIKO VREDI

Policija na severu Grčke zaplenila je desetine paketa kokaina skrivenih u kontejnerima natovarenim bananama koji su dopremljeni iz Latinske Amerike, saopštili su u subotu.

Policija je u luci Pirej zaplenila dva sumnjiva kontejnera i, nakon što ih je odvezla u luku Solun, pronašla 100 „cigli“ skrivenog kokaina, teške 161 kilogram.

Droga, koja bi bila distribuirana širom Grčke i drugih evropskih zemalja, procenjena je na oko 3,2 miliona evra, saopštila je policija.

POGINULO 14-ORO, 5 NESTALO: KLIZIŠTE izazvalo APOKALIPSU

Pošiljka je pronađena u okviru istrage koju je Grčka pokrenula prošlog meseca sa vlastima Severne Makedonije i američkom agencijom za borbu protiv droge, nakon zaplene oko 100 kilograma kokaina takođe sakrivenog u kontejnerima za banane u skladištu u Solunu.

U tom slučaju uhapšeno je oko 14 osoba. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter