Izvor: sputniknews.com
22.05.2022 u 17:24
0

CRNE PROGNOZE ZA KIJEVSKI REŽIM: Ukrajina u trenutnim granicama neće opstati! To je već bivša država!

Ukrajina u trenutnim granicama neće opstati, izjavio je stalni predstavnik Krima pri ruskom predseniku Georgij Muradov.

„U ovom obliku kakva je sada Ukrajina neće opstati. To je već bivša Ukrajina“, rekao je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema rečima Muradova, u obliku u kojem je bila ranije mogla je da opstane, najverovatnije, u vidu federalne države samo uz uslov apsolutnog poštovanja nacionalnih zajednica, uključujući njihove jezičke, kulturne i religiozne posebnosti.

„To se posebno ticalo ruskog naroda i jezika što je bilo zagarantovano i Ustavom. Međutim, svi ti principi su grubo prekršeni i ukrajinska država je prestala da bude država moguća za život“, naglasio je.

Lukašenko doputovao u Soči na razgovore sa Putinom: OVO ĆE BITI TEMA SASTANKA!

Prema njegovim rečima, ni jedna zemlja koja ima iole samopoštovanja i koja poštuje sopstveni narod ne bi trpela flagrantno gaženje iskonskih prava svojih sunarodnika u susednim državama.

„Tim pre kada se ti pokušaji pretvaraju u otvoreno uništavanje ljudi kao što je to bio slučaj poslednjih godina prema ruskom narodu u Ukrajini gde su oni živeli u svojoj domovini“, zaključio je.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter