Izvor: Tanjug
02.05.2023 u 18:13
1

ČUVENI HOLIVUDSKI REDITELJ OLIVER STOUN O PUTINU: „On je veliki LIDER i narod ga VOLI“ – Evo šta misli i o BAJDENU!

Američki reditelj Oliver Stoun izjavio je danas da je predsednik Rusije Vladimir Putin „veliki lider svoje zemlje“ kojeg narod voli.

-Mislim da Rusija radi dobar posao kada je reč o nuklearnoj energiji. Kina je, takođe, lider u toj oblasti, ali nikada nisam uspeo da prodrem u Kinu, što je šteta za film koji sam želio da uradimo. Ali Putin je veliki lider svoje zemlje i narod ga voli- poručio je Stoun u intervjuu za „Gardijan“, prenosi TASS.

SENATOR GLASAO POLUGO! „Nisam znao da ide UŽIVO“ – ovaj DETALJ je izazvao još veću pažnju! (VIDEO)

On je dodao da mu je omiljeni predsednik bio Džon Kenedi, te da je reč o ljubitelju mira, dok je Džo Bajden „ratnik u najgorem smislu te reči“.

Stoun je ranije snimio dokumentarni film o predsedniku Rusiju na osnovu dugog razgovora sa njim.

YouTube/printscreen/ Lex Fridman

On je, zajedno sa ukrajinskim rediteljem Igorom Lopatenokom, 2016. godine producirao film o događajima iz 2014. godine, pod nazivom „Ukrajina u plamenu“.

Nekoliko godina kasnije, dvojica reditelja su snimila dokumentarac „Otkrivajući Ukrajinu“ u kojem je prikazan intervju sa ruskim predsednikom.

Oba filma su prikazana na ruskoj televiziji, navodi TASS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “ČUVENI HOLIVUDSKI REDITELJ OLIVER STOUN O PUTINU: „On je veliki LIDER i narod ga VOLI“ – Evo šta misli i o BAJDENU!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter