Izvor: Tanjug
06.04.2022 u 11:03
0

Dmitrij Medvedev: Međunarodna pravna bitka za zaplenu RUSKE imovine

Moskva će se na sudovima širom sveta boriti protiv pokušaja zaplene ruske imovine u inostranstvu, objavio je na Telegramu potpredsednik ruskog Saveta za bezbednost Dmitrij Medvedev.
„Naši protivnici treba da shvate da će se suočiti sa velikim brojem predmeta na sudovima. I u nacionalnim sudovima Sjedinjenih Država i Evrope i u Međunarodnim sudovima“, poručio je Medvedev, prenosi agencija Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
Sa druge strane, zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Aleksandar Gruško je izjavio da Moskva radi na odgovoru povodom novog paketa sankcija Evropske unije.
„Svakako ćemo preduzeti uzvratne mere, radimo na odgovarajućim merama kako bismo zaštitili naše legitimne interese u ekonomskoj oblasti i drugim oblastima,“ rekao je Gruško, prenosi agencija TAS S.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter