Izvor: Happy BSC
06.04.2022 u 11:13
0

PUTIN JE IZGUBIO RAZUM! TOTALNO JE POLUDEO! Ruski oligarh JEZIVO vređao predsednika Rusije na CNN-u, otkrio je sve MRAČNE TAJNE Kremlja (VIDEO)

Ruski oligarh Mihail Hodorkovski, koga je režim u Kremlju proterao iz Rusije pošto je prethodno bio devet godina u zatvoru, kaže da je predsednik Rusije poludeo kada je shvatio da ukrajinci ruske trupe nisu dočekale sa cvećem u rukama.

U intervjuu za CNN ruski oligarh je naveo da je situacija za Putinu vrlo brzo postala komplikovana, kada su propali planovi za brzo osvajanje Ukrajine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Na početku, Putin je želeo smenu režima u Kijevu, kako bi instalirao svoje marionete. Očekivao je i da će ruske trupe biti dočekane sa cvećem na ulicama Ukrajinskih gradova – kaže Hordorkovski dodajući da Rusija nije očekivala žestok otpor Kijeva.

Prema njegovim rečima, kada se to nije dogodilo, smatra oligarh, ruski predsednik izgubio je živce.

– Ne samo da se Putin žestoko iznervirao, verujem da je načisto poludeo! Tada je počelo bombardovanje Kijeva i Harkova – kaže izgnani tajkun. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter