Izvor: Tanjug
20.03.2023 u 09:21
2

MEDVEDEV PORUČIO MEĐUNARODNOM KRIVIČNOM SUDU: „Želite da uhapsite Putina, imaćete monstruozne posledice“

Zamenik predsednika Saveta za bezbednost Rusije Dmitrij Medvedev ocenio je da će odluka Međunarodnog krivičnog suda (MKS) da izda nalog za hapšenje predsednika Rusije Vladimira Putina imati „monstruozne posledice”, odnosno urušavanje principa prava.

SUSRET TITANA: Si Đinping počinje posetu Moskvi

Medvedev je na Telegramu napisao da su se sudije MKS usudile da „dignu ruku na najveću nuklearnu silu“, prenosi RIA Novosti.

Prema njegovoj oceni, efikasnost MKS je ravna je nuli, a odluka o hapšenju Putina mogla je da bude doneta pod velikim pritiskom SAD.

Pretpretresno veće Međunarodnog krivičnog suda (MKS), čiju nadležnost Rusija ne priznaje, izdalo je 17. marta nalog za hapšenje ruskog predsednika Vladimira Putina i ombudsmana za decu Marije Lvove-Belove, koje sumnjiči za ratne zločine, među kojima je i nezakonita deportacija dece iz Ukrajine u Rusiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “MEDVEDEV PORUČIO MEĐUNARODNOM KRIVIČNOM SUDU: „Želite da uhapsite Putina, imaćete monstruozne posledice“”

  1. Sada bi Rusija trebala da izda poternicu za tim sudijama koji su tu odluku doneli da im se sudi za ugrožavanje svetskog prava i sigurnosti Vladimira Putina

    20
    0
    Odgovori
  2. Kako to ta tribunal važi samo za Srbe i Ruse, ako ćemo po pravdi treba osnovati sud za najveće zločince na planeti amerikance. Za takve zlikovce sud bi imao materijala narednuh 50godina.

    23
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter