Izvor: Sputnik Srbija
25.09.2022 u 16:27
0

DNR: Otkrivena mreža agenata Spoljnoobaveštajne službe Ukrajine koja je pripremala terorističke napade u periodu održavanja referenduma!

Ministarstvo državne bezbednosti Donjecke Narodne Republike otkrilo je mrežu agenata Spoljnoobaveštajne službe Ukrajine koja je pripremala terorističke napade u periodu održavanja referenduma o ulasku republike u sastav Rusije, saopštio je Štab teritorijalne odbrane DNR.

U saopštenju se navodi da je u aprilu bio uhapšen žitelj Volodarskog, bivši saradnik Službe bezbednosti Ukrajine, za kog se ispostavilo da je spoljni agent Spoljnoobaveštajne službe Ukrajine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Raketni napad na hotel u centru Hersona predstavlja planirani teroristički akt, za koji je odgovorno vojno-političko rukovodstvo Ukrajine! (VIDEO)

Prema navodima Ministarstva, uhapšeni je tokom svedočenja ukazao na to da je sedište štaba Spoljnoobaveštajne službe u Marijupolju.

Tokom pretresa prebivališta agenta i prostorija organizacije „Dijalog“, iza koje se krila ukrajinska služba, pronađeni su tajni dokumenti, čijom su analizom utvrđeni zločinački planovi i otkrivena mreža agenata Spoljnoobaveštajne službe Ukrajine na teritoriji DNR.

Referendum o ulasku u sastav Rusije počeo je 23. septembra u Donjeckoj i Luganskoj Narodnoj Republici, kao i u Hersonskoj i Zaporoškoj oblasti. Glasanje traje pet dana, do 27. septembra.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter