Izvor: Sputnik Srbija
01.06.2022 u 18:56
0

DNR pozvala predstavnike raznih zemalja da budu sudije u međunarodnom tribunalu nad ukrajinskim militantima!

Predstavnici evropskih zemalja mogli bi da budu sudije u međunarodnom tribunalu nad ukrajinskim militantima, pozivi su poslati, izjavila je za Sputnjik predsednica komiteta za krivično i administrativno zakonodavstvo Narodnog saveta DNR Jelena Šiškina.

„U ovom trenutku Generalno tužilaštvo Donjecke Narodne Republike, relevantna ministarstva i resori Ruske Federacije zajednički razvijaju povelju. Uskoro ćemo je videti. Pošto je to međunarodni tribunal, nije vezan za zakonodavstvo nacionalne jurisdikcije. Zbog toga će prema povelji, naravno, sastav sudija biti međunarodni. Videćemo ko će to biti. Uputili smo pozive raznim državama, uključujući i Evropi. Ko se odazove i ne uplaši da se otvoreno suprotstavi nacizmu koji cveta na teritoriji države Ukrajine, videćemo i, možda, njihovi predstavnici postanu deo međunarodnog tribunala“, objasnila je Šiškina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LAVROV: Kijevski režim prevazilazi sve granice pristojnosti! Neki političari u EU su spremni na BEZUMLJE kako bi zadovoljili svoje LIČNE AMBICIJE!

Ranije je ombudsman DNR Darija Morozova saopštila da kancelarija komesara za ljudska prava u ovoj Republici prikuplja dokaze o zločinima ukrajinskih oružanih grupa, koji će biti korišćeni na vojnom sudu protiv ukrajinskih boraca. Lider DNR Denis Pušilin izjavio je da će termini za pripremu povelje tribunala protiv nacista biti objavljeni u najskorije vreme.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter