Izvor: NBCNEWS
30.01.2024 u 21:41
0

UBEDLJIVO VODI U TRCI ZA KANDIDATURU: Donald Tramp daleko ispred Niki Hejli u Teksasu, pokazuje anketa

U trci republikanaca za predsednika u Teksasu, bivši predsednik Donald Tramp ima vodeću prednost nad bivšom ambasadorkom Ujedinjenih nacija Niki Hejli, pokazuje nova anketa.

BAJDEN VAGA KAKO DA ODGOVORI IRANU: Džo Bajden traži odgovor na napad koji podržava Iran kojim se izbegava širi rat

Anketa Škole za javne poslove Univerziteta u Hjustonu objavljena je u utorak ujutro i pokazala je da Tramp ima prednost od 61 procentni poen u odnosu na Hejli, poslednju veliku republikanku koja stoji između njega i predsedničke nominacije GOP.

„Sa Republikanskom strankom, on je bez premca“, rekao je Mark Džons, jedan od autora izveštaja, koji pruža jedan od prvih suštinskih pogleda na predizbore 5. marta u Teksasu od kada se polje GOP-a suzilo. „On je dominirao svakom pojedinom demografskom. U retkim prilikama da je Niki Hejli i dalje u trci od 5. marta, Tramp će pobediti ubedljivo.

&

Trampova prednost od 80% do 19% u odnosu na Hejli sugeriše da primarna trka Great old party(REPUBLIKANCI) u Teksasu nije konkurentna. Istraživanje je pokazalo da 40 odsto verovatnih birača na primarnim izborima u GOP nikada ne bi glasalo za Hejli, dok je 13 odsto reklo da nikada ne bi glasalo za Trampa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter