Izvor: Alo.rs
07.08.2023 u 21:54
0

GORE I OD HOROR FILMA: Muškarac 12 godina držao suprugu zaključanu u stanu, NEMILOSRDNO je mučio, pronađena obrijane glave i polugola

Policija je u stanu pronašla dnevnik u kojem je muškarac vodio evidenciju svojih postupaka, uključujući i vreme kada joj je davao hranu.

Nemac (55) je uhapšen je zbog sumnje da je 12 godina suprugu (53) držao zatvorenu u njihovom domu u Francuskoj.

Njegova supruga, takođe Nemica, pronađena je polugola i obrijane glave u spavaćoj sobi u stanu, rekao je izvor francuske policije.

Supružnici su stanovali u Forbahu, blizu granice s Nemačkom. Muškarac je osumnjičen za otmicu, silovanje i mučenje. Istražitelji veruju da je žena došla do telefona i pozvala nemačku policiju, koja je upozorila svoje francuske kolege, tvrdi izvor.

SIREVI UBILI ČOVEKA i napravili štetu od sedam miliona evra

Lokalni tužilac Olivier Gledi rekao je da je žena lošeg zdravstvenog stanja. Dodao je da je u stanu bilo oko deset mačaka. Tužilac je naveo da je muškarac bio nezaposlen, kao i da je pre radio u Nemačkoj.

Osumnjičeni, koji se takođe suočava s optužbama za teško silovanje i mučenje, nalazi se u pritvoru u istočnom francuskom gradu Metzu. Nemačke novine intervjuisale su komšije supružnika.

PROVEO 17 GODINA U ZATVORU ZA ZLOČIN KOJI NIJE POČINIO, pa mu tražili da pokrije troškove „kirije“!

Oni su ispričali da im je muškarac rekao da njegova supruga ima rak i da „vrišti od bolova zbog svoje bolesti“.

Komšinica je za AFP ispričala da žena nije izlazila iz kuće. Iako je čula krikove, mislila je da je to z7bog njenog zdravstvenog stanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter