Izvor: Tanjug
15.11.2022 u 15:01
0

EKSPLOZIJE ODJEKNULE KIJEVOM Jermak odgovorio Zelenskom: „Na kraju dana teroristi uvek gube!“

Dve stambene zgrade pogođene su danas u ruskom napadu na Kijev, izjavio je gradonačelnik ukrajinskog glavnog grada Vitalij Kličko.

Prema izveštaju Rojtersa, najmanje dve eksplozije su odjeknule u Kijevu, a iznad grada se uzdigao dim.

UKRAJINA OPTUŽUJE RUSIJU NA VEOMA SUROV NAČIN – BEZ STRAHA OD BRUTALNOG ODGOVORA? Oni šalju afričke zatvorenike na prvu liniju fronta!

Šef kabineta ukrajinskog predsednika Andrij Jermak ocenio je na Tviteru da je Rusija novim raketnim napadom odgovorila na obraćanje ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog na samitu lidera Grupe 20 na Baliju.

– Da li iko ozbiljno misli da Kijev zaista želi mir? Oni žele poslušnost. Ali na kraju dana, teroristi uvek gube – naveo je Jermak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Eksplozije su odjeknule nakon što su se širom Ukrajine oglasila upozorenja na vazdušnu opasnost, nekoliko sati nakon obraćanja Zelenskog.

Zelenski je na samitu G20 u Indoneziji pozvao najveće svetske ekonomije da pojačaju svoje liderstvo i zaustave rat u njegovoj zemlji u skladu sa mirovnim planom od deset tačaka za mirno rešenje sukoba sa Rusijom, koji je predložio.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter