Izvor: Sputnik Srbija
06.09.2022 u 13:44
0

ERDOGAN: Evropa žanje ono što je posejala!

Evropa će se ove zime suočiti sa ozbiljnim problemima zbog smanjenja isporuka gasa iz Rusije, izjavio je predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan.

Evropa žanje ono što je posejala. Odnos Evrope prema predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i njene sankcije (protiv Rusije) neizbežno su dovele gospodina Putina u tu situaciju. Mislim da će Evropa ovu zimu provesti sa ozbiljnim problemima. Turska u ovoj fazi nema problema sa snabdevanjem gasom“, rekao je turski predsednik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMIJER UKRAJINE: Kijev može da pomogne Evropi u uslovima energetske krize isporukama gasa i električne energije!

Energetska kriza u Evropskoj uniji pogoršala se krajem jula kada su počeli prekidi u isporuka gasa iz Rusije u niz zemalja EU, povezani između ostalog i sa problemima sa tehničkim remontom turbina za „Severni tok“ zbog sankcija koje su uvedene protiv Rusije.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter